Vull conèixer la vostra filosofia


Els nostres valors BIM

FAST FORWARD
La millor estratègia és situar-nos en el futur que desitgem i portar el present cap a ell, en lloc de pensar en com podem restringir els nostres anhels als paradigmes actuals.

ADAPTACIÓ AL CANVI
Accepta el canvi. Si l'acceptes, formaràs part del procés i participaràs en la construcció del futur. Sinó, et convertiràs en un actor estàtic.

RECONEIXEMENT I TALENT
Coneix els teus talents per convertir-los en les teves fortaleses. Identifica els talents de cada membre de l'equip per potenciar-los i convertir-los en les seves fortaleses. El reconeixement entre les persones és fonamental perquè els projectes flueixin.

CULTURA COL·LABORATIVA
Busca aliances i forma part d'un equip, no d'un grup de professionals que treballen junts sinó d'un veritable equip, en el qual cada integrant és diferent perquè aporta valors diferents.

DIÀLEG
Practica l'escolta activa. Sense comunicació no hi ha treball ni possibilitat d'adaptar una organització al canvi. La paraula permet fer front a qualsevol repte. Els majors assoliments s'aconsegueixen gràcies a ella. I els majors fracassos es deuen a la falta de comunicació. Amb l'enorme potencial que la tecnologia posa a la nostra disposició, seria una llàstima no aprofitar-lo per no adoptar un hàbit tan necessari com parlar.

PRODUCTIVITAT
Maximitza el Valor. El nostre concepte de productivitat es basa a portar al màxim el valor que lliurem al client en lloc d'incrementar la producció. Per això el nostre producte és artesanal i està desenvolupat pels millors professionals.

OPENNESS
Sigues obert. Creiem en la transparència i el lliure accés a la informació com a vertebradors de la col·laboració i la gestió col·laborativa basada en la presa de decisions compartides. Per això, fomentem els formats oberts, l'OpenBIM, per compartir també el coneixement i promoure relacions sinceres amb clients i proveïdors. Decidim junts?

ATENCIÓ A LES PERSONES
Els projectes, igual que les organitzacions, estan en permanent evolució perquè estan formats per persones. I totes elles tenen les seves necessitats, desitjos i expectatives. No ens plantegem l'anàlisi de la demanda com una foto fixa a l'inici sinó com alguna cosa viva i dinàmica. Per a nosaltres és un procés de recerca continu. Es tracta de prendre el pols a la realitat. Aquí entren en joc l'experiència tecnològica de l'Eloi Coloma i l'experiència metodològica de la Montse Armengol. Una de les nostres habilitats és crear les condicions per a un diàleg fructífer en el qual el nostre interlocutor té un paper molt actiu. De fet, una de les frases que més repetim és 'Atreveix-te a preguntar'. Aquesta conversa efectiva ens permet efectuar les preguntes adequades, recopilar la informació necessària, formular hipòtesis i comprovar permanentment la seva validesa, fins a trobar les solucions que aporten el valor requerit per a cada projecte, per a cada client o per a cada alumne.