Vull veure alguns dels vostres projectes

Aquests són alguns dels projectes en els quals hem participat. Tots ells suposaven un repte que ens va motivar a implicar-nos-hi. En alguns, vam dissenyar l'estratègia a seguir. En altres, a més vam assumir també la seva direcció i execució.

GENERALITAT DE CATALUNYA
Redacció del "Llibre Blanc per a la Implantació del BIM a l'Administració" juntament amb un equip liderat per ITEC.

NOU ESPAI BARÇA
Direcció de diferents tasques relatives al BIM Management dins del Projecte del Nou Espai Barça, com per exemple l'aixecament de l'estat actual, el disseny de les especificacions BIM de tots els projectes o el control de qualitat del projecte del Mini Estadi.

GRUP ROCA INTERNACIONAL
Direcció del disseny de l'estàndard per a la producció massiva d'objectes BIM per al Grup Roca Internacional.

GCA ARQUITECTURA
Direcció del BIM Management per a projectes com: Torre Plaça Europa 34 a l'Hospitalet de Llobregat i del projecte de rehabilitació de l'edifici catalogat d'habitatges del carrer Girona nº34 de Barcelona per GCA Arquitectura.

DOBIM
BIM Management del modelatge per a la gestió de l'obra de diferents projectes com el Projecte de Re-Urbanització i infraestructures del carrer Pere IV, el centre de formació professional Miguel Altuna Bergara, el centre comercial Outlet de Viladecans o l'Escola Pirineu a Campdevànol per a DOBIM.

PMMT
BIM Management i Coordinació de models BIM del Projecte d'un Centre d'Atenció Primària a Amposta per a Infraestructures.cat.

OPTALIA
Direcció del desenvolupament d'una aplicació per a la visualització de models d'informació tridimensionals mitjançant entorns de Realitat Virtual.

UNIVERSIDAD PERUANA DE CIENCIAS APLICADAS
Seminaris de formació BIM.

COAC (ESCOLA SERT), COAVN, CAMINS.CAT, CAATEEB, EUROPEAN BIM SUMMIT, EUBIM, UNIVERSIDAD POLITÉCNICA DE CARTAGENA, UNIVERSIDAD POLITÉCNICA DE GALICIA, UNIVERSIDAD LAS PALMAS, AEDIP, COLEGIO DE ARQUITECTOS DE URUGUAY, RDA URUGUAY, UPC LIMA
Conferències, ponències, seminaris de formació.

OHL, AQUATEC, AJUNTAMENT DE BARCELONA, AGÈNCIA DE L’HABITATGE DE CATALUNYA, INCASOL, HOSPITAL DE LA VALL D’HEBRON, INRETAIL PERÚ, GCA ARQUITECTES, RQP ARQUITECTES, PMMT ARQUITECTES, EXEDRA ARQUITECTES, ARC BCN ENGINYERIA, ZAL PORT DE BARCELONA, ACTIO PM, CT INGENIEROS, SGS, EUROCONSTRUCT, ELECNOR
Direcció i coordinació del seu procés d'implantació BIM i formació BIM.

Direcció de Tesis doctorals de Recerca BIM de diferents autors:
Habiba Benzarti, Antonio Larrondo, Reza Zaker, Clara Inés Rodríguez...