Notícies

Explorant el futur i transformant ciutats en l'esdeveniment Smart City

especialistas en BIM

En l’epicentre de la innovació urbana, tindrem el plaer de participar els pròxims dies 7, 8 i 9 de novembre en La Fira Barcelona (Recinte Montjuïc), en el prestigiós esdeveniment SmartCity Expo World Congress, una experiència que no sols ampliarà els nostres horitzons, sinó que també reafirmarà el nostre compromís amb la construcció de ciutats del futur. Com a especialistes en BIM, Building Information Modeling, i DT (Digital Twins) tenim una missió molt clara: explorar, compartir i aprendre com la tecnologia pot impulsar ciutats més intel·ligents i sostenibles.

En el nostre estand Catalonia situat en l’agència ACCIÓ (Generalitat de Catalunya), el BIM i el DT seran les estrelles! Volem ensenyar com són capaços de revolucionar la planificació i el disseny, com també, el seu crucial paper en la gestió d’actius al llarg del cicle de vida d’un projecte. I és que és necessari destacar com aquesta tecnologia està donant forma en allò que construïm i vivim. Les maquetes virtuals transcendeixen l’estètica, convertint-se en eines estratègiques per a l’eficiència i la sostenibilitat.

C+A i ACCIÓ, socis en la innovació i la internacionalització

Volem confessar alguna cosa, estar en l’estand de ACCIÓ, una agència especialitzada en el foment de la innovació i la internacionalització empresarial de la Generalitat de Catalunya, ens proporciona una plataforma única per a connectar-nos amb professionals d’idees afins i líders de la indústria. El seu enfocament decidit en l’impuls de la innovació s’alinea perfectament amb la nostra visió d’un futur on la col·laboració global és essencial.

Com a consultora especialitzada en processos de transformació digital, submergir-nos en l’esdeveniment ens permetrà descobrir solucions innovadores que estan transformant la imatge de les ciutats intel·ligents, a través de tecnologies de mobilitat sostenible i sistemes de gestió eficients, així com, l’impacte que estan formant aquestes innovacions en les nostres comunitats.

Davant aquesta oportunitat, volem fer un agraïment especial a ACCIÓ pel seu suport continu. La seva visió i dedicació a la innovació són una inspiració per a nosaltres i per a tots aquells que busquen impulsar un canvi positiu en el món.

Explorant el futur urbà en SmartCity Expo World Congress

Smart City s’erigeix com l’esdeveniment més destacat i de major influència a nivell mundial. Aquesta plataforma única connecta a líders empresarials, governs i organitzacions pioneres, traçant el camí cap a un futur urbà més prometedor.

I és que no sols és un esdeveniment, és el catalitzador de transformacions en un espai on les idees convergeixen per a impulsar en el desenvolupament sostenible i l’eficiència a les nostres ciutats. És un enllaç entre líders d’empreses avantguardistes que lideren el canvi i que provenen d’una infinitat de països, des d’Alemanya, el Brasil, Portugal, el Regne Unit fins a Espanya, Holanda, o Corea, entre altres.

Temes com l’energia i el medi ambient, la mobilitat, les infraestructures, o l’economia, entre altres, seran els grans protagonistes d’aquest esdeveniment

En aquest escenari global, la innovació urbana es converteix en el llenguatge comú que transcendeix fronteres. Aquest esdeveniment serveix com un fòrum on les solucions locals es converteixen en inspiració global!

T’esperem en el SmartCity Expo World Congress, en l’Estand D60, situat en l’Hall 2, per a parlar sobre el paper de la tecnologia en el futur i la manera en com podem ajudar-te a aconseguir-lo!