Coloma+Armengol

El BIM no sols és una eina, és també un procés de generació de nous models de negoci.

Qui som

Som una consultoria de digitalització que permet implementar el BIM en una empresa.

Vam ser dels primers a pronunciar aquestes 3 sigles. I ho comencem a fer per una bona raó: el BIM és conversa.

La nostra filosofia

El nostre objectiu és aportar aquelles eines que canviïn el valor del producte, que s’ofereix, i convertir el sector de la construcció en una indústria més innovadora i sostenible.

Metodologia

El BIM, per a nosaltres, també és una eina per a promoure la comunicació, canviar els canals d’accés als clients, i la relació amb altres professionals, implicats en el cicle de vida d’un edifici o infraestructura.

Coloma+Armengol

Qui som

Director

Eloi Coloma

Gerent

Montse Armengol

Consultor en transformació digital

Joan Marc Garcés

BIM Manager

Duna Bellmunt

BIM coordinator

Marco Minchala

Project Manager

Frederic Ballester

BIM Manager

Ivan Pérez

Implementador de BIM

Antolí Cámara

Consultor d’agilitat

Jordi Falguera

BIM Manager

Carla Valencia

BIM Manager

Cayetana Desimone

Consultor part humana del BIM

Pio Puig

Consultora part humana del BIM

Susanna Miquel

Consultor en transformació digital

Nicola Paltrinieri

Adjunta a direcció

Selva Díaz

La nostra filosofia

La nostra filosofia es basa a ajudar els nostres clients a descobrir els seus objectius, acompanyar-los en el seu viatge i brindar-los l’ajuden que necessiten.

Ens adaptem en cada projecte, en cada client i en cada necessitat perquè puguin anar obtenint resultats valuosos, canviar de rumb i adaptar-se a noves circumstàncies.

A C+A brindem resultats immediats, però sempre mirant a llarg termini, ja que digitalitzar una empresa requereix un temps, pensar en què vindrà després o en com l’empresa podrà adaptar-se als canvis que aniran apareixent amb el temps. I la millor eina per aconseguir-ho és a través de l’arquitectura BIM, Building Information Modeling.

Els nostres valors de digitalització

Fast forward

La millor estratègia és situar-nos en el futur que desitgem i portar el present cap a ell, en comptes de pensar en com podem restringir els nostres anhels als paradigmes actuals.

Adaptació al canvi

Acceptar el canvi és sinònim de formar part del procés i de participar en la construcció del futur de la teva empresa. I quina millor manera de participar que apostant per la digitalització.

Reconeixement i talent

Coneix els talents per a convertir-los en les teves fortaleses. Identifica els talents de cada membre de l’equip per a potenciar-los i convertir-los en les potències.

Cultura col·laborativa

Busca aliances i forma part d’un equip, no d’un grup de professionals que treballen junts. Sinó en un equip en el qual cada integrant és diferent i aporta valors diferents.

Diàleg

El diàleg permet fer front qualsevol repte, per la qual cosa a C+A apostem per la comunicació com a eina potencial, perquè la tecnologia trepitgi amb força en la teva empresa.

Productivitat

El nostre concepte de productivitat es basa a portar al màxim el valor que brindem al client. Per aquest motiu, el nostre model BIM està desenvolupat pels millors professionals.

Openness

Fomentem els formats oberts, el OpenBim, per a compartir també el coneixement i promoure relacions sinceres amb els clients i proveïdors.

T’animem que decidim junts!

Atenció a les persones

No ens plantegem l’anàlisi de la demanda com una foto fixa, sinó com alguna cosa viva i dinàmica. Per a nosaltres és un procés de cerca contínua. I és aquí on entra en joc l’experiència tecnològica i metodològica de C+A.

Metodología

El BIM no és únicament una eina, és també un procés de generació de nous models de negoci.

El BIM genera noves eines que canvien el valor del producte que s’ofereix, implica canvis en els canals de comunicació, en els recursos que es necessiten, en els canals d’accés als clients i també en la relació amb els altres professionals, implicats en el cicle de vida d’un edifici o infraestructura.