Serveis

Som una empresa consultora especialitzada en processos d’innovació tecnològica en el sector de la construcció.

Què fem

A C+A t’acompanyem en tot el procés perquè sempre puguis tenir el suport que necessitis en el camí a la digitalització del teu model de negoci.

Els nostre serveis

Treballem en consultoria, formació i direcció de projectes per a totes les empreses, institucions i organitzacions del sector de la construcció que volen digitalitzar el seu negoci.

Implementació de BIM

La nostra especialitat és el Bimness™, apliquem el BIM adaptat al model de negoci dels nostres clients.

Ajudem a aquelles organitzacions que volen digitalitzar-se a través de la implementació d’aquesta metodologia. Com ho fem? Descobrint amb els nostres clients de quina manera poden millorar internament alhora que incrementen el valor afegit que poden oferir als seus clients.

D’altra banda, desenvolupem els productes i serveis d’aquesta organització, d’acord amb els objectius acordats prèviament. Dins d’aquest servei, et brindem formació, desenvolupament d’aplicacions de programari concretes, creació de serveis, implantació de tecnologies.

Implementació de Bessons Digitals

Portem als actius digitals al món físic, la qual cosa permet monitorar, simular i actuar sobre les infraestructures a partir d’interfícies digitals.

Assistència en la direcció, gestió o producció de bessons digitals.

A C+A estem especialitzats en la direcció estratègia de projectes de digitalització integral d’actius. Treballem en qualsevol plataforma existent, però estem desenvolupant una plataforma pròpia opensource, amb la missió d’acostar l’adopció dels bessons digitals al sector.

Consultoria i assessorament

Ajudem els nostres clients a culminar amb èxit projectes amb un alt grau d’innovació.

Quan un client assumeix un projecte que implica innovació i necessita ajuda per a afrontar-lo, l’assessorem traçant l’estratègia a seguir, identificant els recursos interns útils, facilitant-li els recursos tècnics i humans dels quals no disposa i contribuint al seguiment del projecte.

El ventall de possibilitats en aquest servei és molt ampli perquè depèn molt del que es necessiti. Per això, ens adaptem plenament als objectius del projecte, implementant metodologies àgils per a la seva gestió i desenvolupament que garanteixin que sempre s’obtindrà una cosa valuosa del procés d’innovació.

BIM Management i desenvolupament de projectes

Estem especialitzats en la gestió de projectes singulars on el BIM és un paper fonamental. A vegades, també, assumim tasques de producció d’informació.

El nivell actual de maduresa del BIM requereix gestionar els encàrrec on aquest s’implementa d’una forma integrada, la qual cosa permet deixar de considerar el BIM com un lliurable a usar-lo com un mitjà per a la millora de la qualitat del producte que es lliura al client.

Establim estratègies de desenvolupament mà a mà amb els caps del projecte, coordinem equips multidisciplinaris i actuem a tots els nivells, tant a nivell de l’adjudicador com dels adjudicataris.

Formació

Ens encarreguem d’elaborar el contingut de la formació, facilitar els docents adequats i dirigir i gestionar la formació en si mateixa.

En C+A capacitar a les persones en diferents àmbits.

Comptem amb una àmplia xarxa de formadors, per la qual cosa som capaços de formar en qualsevol competència que els nostres clients precisin en funció del seu model de negoci.

També desenvolupem programes de formació en obert, com el Máster en BIM Management de la UPC School.

Activitat institucional

Coloma+Armengol col·labora amb diverses institucions amb l’objectiu de millorar el sector de la construcció a través de digitalitzar-lo.

Som socis fundadors de Building Smart Spanish Chapter, estem al comitè tècnic de la Comisión Construyamos el Futuro i col·laborem amb l’associació GuBIMcat.

Periòdicament, participem en conferències i congressos, alhora que busquem establir sinergies entre els sectors públics i privats, així com el món acadèmic i professional.

Per a nosaltres l’única manera de contribuir a dibuixar el futur és estar molt connectats al present.