Notícies

La nostra presència i les oportunitats globals al Smart City Expo Congress

Specialists in BIM and Digital Twins

 

La nostra participació al Smart City els dies 7, 8 i 9 de novembre a La Fira Barcelona, ha estat més que una simple presència, ha estat una immersió profunda en oportunitats i connexions internacionals. Durant aquestes tres jornades, hem pogut establir diverses interaccions que destaquen el nostre compromís amb la innovació i la creació de connexions amb tota mena d’empreses al voltant de la digitalització del nostre sector.

Durant els dies més intensos de la fira, hem mantingut diàlegs significatius amb clients potencials de tota mena de països, sobretot, europeus i asiàtics. Una de les empreses amb la que hem pogut mantenir una llarga conversa ha estat de Hong Kong. Un client potencial que ha expressat un gran interès a digitalitzar edificis de la seva ciutat. Altres converses, com la que va tenir el Nicola, membre de l’equip de C+A, ha obert les portes a una col·laboració amb l’organisme encarregat del manteniment d’infraestructures i edificis de tot Itàlia. A més a més, vam establir contacte amb una empresa egípcia que busca un soci en el camp del BIM.

Dins del terreny català, hem identificat empreses amb la necessitat d’implementar Digital Twin. Aquestes aliances podrien ser la peça que completa el nostre puzle empresarial.

Sorprenent reconeixement i oportunitats de negoci

Amb una presència destacada a la part d’edificació i infraestructures, on nosaltres estàvem ubicats, vam constatar que hi havia una manca relativa de representació en el camp del BIM. Això ens col·loca com una gran oportunitat per oferir el nostre kwow-how en aquest àmbit. Les reunions amb diverses nacionalitats i empreses locals confirmen la demanda de digitalització de les empreses, a través del BIM i el Digital Twin.

Un altre aspecte diferencial de C+A és que els nostres serveis van més enllà de les eines de programari. La nostra feina, a través d’especialistes com la Montse Armengol destaca, a més a més, la importància de la col·laboració humana en el món del BIM i els DT. La col·laboració multidisciplinària és clau, i descobrir els talents individuals dins de l’equip és fonamental per a un èxit durador.

Aspectes com aquests han estat valorats també per usuaris que ja ens coneixien abans de la fira. El Smart City ens ha donat l’oportunitat de tenir un temps i un espai per poder parlar sobre la manera com treballem i la nostra filosofia d’empresa. Això ha permès que ens coneguin més a fons per possibles col·laboracions futures.

El Smart City s’ha convertit per a nosaltres en un espai per refer contactes amb gent que ja ens coneixia. Per exemple, ens han vingut a veure alumnes i exalumnes del màster en BIM Management que dirigim des de fa 10 anys a la UPC School i que ja es troben treballant en el món del BIM i el DT.

Per altra banda, mitjançant les xarxes de contactes, destaquem la importància de continuar aprenent i connectant amb experts que lideren i /o treballen en aquest camp.

Així doncs, per finalitzar, la nostra assistència al Smart City Expo Congress ha superat les nostres expectatives i s’ha convertit en una gran portunitat que estem segurs que ens obrirà les portes a noves oportunitats internacionals i que ens consolidarà com a una empresa clau en l’evolució del BIM i els DT a escala global.

Estem convençuts i convençudes que les connexions fetes seran la base de futures col·laboracions i projectes en el món de les ciutats intel·ligents.